ایمپلنت بدون جراحی

ایمپلنت بدون جراحی

ممکن است هر کسی بنا به دلایل مختلف یکی یا تعدادی از دندانهایش را از دست بدهد. برای جایگزینی دندانهای از دست رفته راههای مختلفی ابداع گردیده است. راههایی همچون دندان مصنوعی، کاشت ایمپلنت و سایر راههای دیگر. کاشت ایمپلنت یکی از بهترین و پر طرفدارترین راهها برای جایگزینی دندان می باشد. دانشمندان برای اینکه این شیوه درمانی مرتبا بهتر و ساده تر گردد راههای مختلفی برای آن ابداع می کنند. یکی از این راهها ایمپلنت بدون جراحی می باشد.

ایمپلنت

ایمپلنت های دندانی پیچ هایی از جنس فلز سازگار با بدن هستند که با روش جراحی زیر لثه در داخل استخوان جای داده می شوند. وقتی این پیچ ها در جای خود قرار گرفتند. به دندانپزشک این امکان داده می شود تا با استفاده از پروتز های دندانی روکش ایمپلنت را بر روی آن ها قرار دهند.

فرآیند ایمپلنت بدون جراحی

همانگونه که در بالا اشاره گردید، برای راحت تر کردن درمان ایمپلنت، این درمان ابداع گردیده است. در این روش ایمپلنتولوژیست از تکنولوژی لیزر استفاده می نماید. با استفاده از لیزر بدون باز نمودن لثه، ایمپلنتها درون جای خود قرار داده می شود. طول دوره درمان با این روش نسبت به متد سنتی خیلی کمتر می باشد.

طول دوره درمان ایمپلنت بدون جراحی

در این روش طول دوره درمان به موارد مختلفی بستگی دارد. مهم ترین این موارد عبارتند از:

  • تعداد دندانها
  • کیفیت وتراکم استخوان فک
  • وضعیت سلامت فرد
  • شرایط بدنی بیمار
  • نحوه رعایت بهداشت دهان ودندان
  • کیفیت زندگی فرد
  • استعمال دخانیات

نقش لیزر در ایمپلنت

ایمپلنتولوژی یکی از گزینه های دندانپزشکی زیبایی می باشد که با استفاده از لیزر می تواند کمک بزرگی در سریع تر و بهتر انجام دادن کاشت ایمپلنت نماید. معمولا بافت اطراف ایمپلنت را باید قبل از شروع درمان ایمپلنت آماده نمود. لیزر با طول موج های متفاوتی که در این درمان استفاده قرار می گیرد، می ‌تواند به این آماده سازی کمک نماید.  دندانپزشک با استفاده از لیزرمی تواند عمق و ابعاد لازم برای کاشت ایمپلنت را در بافت های نرم لثه با دقت بالا و کمترین میزان آسیب رسانی ایجاد کند.

مزیتهای استفاده ازلیزر در کاشت ایمپلنت

یکی از مهم ترین مزیت ها و نقش های کاربردی لیزر درحین کاشت ایمپلنت ، خواص ضد میکروبی انرژی لیزرمی باشد. استفاده از لیزرباعث می شود که باکتری های آسیب رسان در سطح حیط کاشت از بین بروند. پس از برداشته شدن بافت اطراف ایمپلنت و تمیز کردن ناحیه مورد جراحی، التیام بافت های لثه در منطقه کاشت ایمپلنت را با استفاده از تکنولوژی لیزر تحریک نماییم. درمان ایمپلنت با لیزر گزینه مناسب همراه با کمترین میزان آسیب رسانی به بافت لثه در انجام درمان کاشت ایمپلنت می باشد. استفاده از لیزر در جراحی ایمپلنت باعث می گردد که محل جراحی برای کاشت ایمپلنت با کمترین میزان آسیب به بافت نرم و سخت، آماده شود .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]