افتادن دندان ها بر اثر ضربه

افتادن دندان ها بر اثر ضربه

برای فهمیدن این که در صورت بیرون افتادن دندان ها بر اثر وارد آمدن ضدبه یا صدمات چه باید کرد، ادامه این مطلب را بخوانید.

کامپوزیت دندان به روش لیرینگ

رنگ دندانها یکدست و تک رنگ نمی باشد. هردندان دارای تعداد زیادی سایه

همه چیز درباره بیماری لثه

بیماری های لثه سبب جدا شدن از لثه دندان شده و در نهایت باعث ایجاد …

علت کج شدن دندان ها چیست؟

دندان های کج علاوه بر ظاهر لبخند شما، بر کیفیت زندگی شما نیز تاثیر می‌گذارند. دندان های پیچ خورده یا روی هم سوار شده ممکن است جویدن شما را دچار اختلال کنند، همپچنین می توانند باعث ساییدگی  دندان های شما نیز شوند و تمیز کردن آنها را سخت کنند. در نهایت این مشکلات منجر به پوسیدگی دندان، ترک خوردگی دندان، سردرد مزمن و سایر مشکلات دهان ودندان می‌شود. در این مقاله از وب سایت دکتر فربد به بررسی علل، خطرات و روش های درمان دندان های کج می پردازیم. پس تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

علت کج شدن دندان ها چیست؟

دلایل کج شدن دندان ها

نامرتبی دندان ها ممکن است دلایل متعددی داشته باشد، از آناتومی، سوء تغذیه و عادات دهانی گرفته تا سرطان دندان و بهداشت نامناسب دهان و دندان که باعث می‌شوند دندان ها به صورت کج رشد کنند یا به مرور زمان کج شوند. در قسمت زیر برخی از این دلایل را توضیح می‌دهیم.

  • ژنتیک: شایع ترین علت کج شدن دندان ها مسئله ژنتیک می‌باشد. مانند: به ارث بردن دهان و فک کوچک( زمانی که اندازه فک بالا یا پایین کوچکتراز حد معمول باشد. فک های نامرتب باعث مشکلاتی مانند اوربایت و آندربایت می شوند. در اوربایت، مجموعه دندان‌های بالایی روی دندان‌های پایین و در آندر بایت، مجموعه دندان‌های پایینی روی دندان‌های بالا بیرون می‌زند.)
  • آسیب صورت: آسیب های ضربه به صورت مانند: آسیب فک در دوران کودکی، تصادف، دعوا، افتادن و غیره، می توانند منجر به جابجایی دندان ها ‌شوند. دلیل آن این است که فک کمی از موقعیت اصلی خود جابجا شده و باعث کج شدن دندان ها می شود. آسیب های صورت همچنین می توانند منجر به از دست دادن دندان ها نیز شوند. و هنگامی که یک فضای باز در یک فک بوجود می‌آید، بقیه دندان ها جابجا می شوند تا آن فضا را بپوشانند.
  • بیماری: بیماری هایی مانند پوکی استخوان که منجر به از بین رفتن استخوان های دندان ها می شوند و همچنین اختلالات خود ایمنی که مانع تولید بزاق می شوند، می توانند منجر به از دست دادن دندان ها شوند. این باعث می‌شود دندان‌های باقی‌مانده به مرور زمان جابه‌جا می‌شوند تا فضای از دست رفته را جبران کنند.
  • عادات بد: یک سری عادت ها مانند: مکیدن شست(کودکانی که برای چندین سال انگشت شست خود را می مکند، اغلب با دندان های کج مواجه می شوند.فشار انگشت شست که دائماً به لثه‌های در حال رشد وارد می‌شود باعث انحراف دندان‌ها، به ‌ویژه به سمت بیرون می‌شود.)، فشار دادن زبان(فشار دادن زبان روی دندان ها تاثیری مشابه مکیدن شست دارد. این می تواند باعث بیرون زدگی دندان های بالایی شود.)، تنفس دهانی یا استفاده زیاد از پستانک می‌تواند منجر به کج شدن دندان‌ها در انتهای خط نیز شود.
  • از دست دادن زودهنگام دندان‌های شیری: اگر ضربه وارد شده به دهان یا پوسیدگی دندان باعث شود که یک یا چند دندان شیری زودتر از حد طبیعی بیفتند، دندان‌های دائمی بعدی ممکن است به‌جای لثه‌های صاف از حالت شیبدار رشد کنند. دندان‌های شیری گاهی اوقات به حالت کج حرکت می‌کنند، زیرا برای پر کردن فضای لثه که بسیار کوچک است.
  • تناسب نامناسب ترمیم های دندان مانند: روکش ها و پرکردگی های نامناسب و سایر ترمیم های دندانی، می توانند باعث کج شدن دندان ها شوند.
  • رژیم غذایی نامناسب: تغذیه نامناسب به ویژه در کودکان، ممکن است منجر به پوسیدگی و رشد ضعیف دندان ها شود، که ممکن است در نهایت منجر به ایجاد دندان های کج درآینده شود.
  • عدم مراجعه به دندانپزشکی: حداقل یکبار در سال برای معاینه به دندانپزشکی مراجعه کنید زیرا ممکن است که برخی از مشکلات مانند بیماری های لثه و حفره ها درمان نشوند که این می‌تواند منجربه کج شدن دندان ها و سایر مشکلات سلامت دهان و دندان نیز شود.

دلایل کج شدن دندان ها

دندان های کج باعث بروز چه مشکلاتی می‌شوند؟

دندان های کج می توانند منجر به بروز مشکلاتی در سلامت دهان و دندان شوند. بنابراین در اسرع وقت به دندانپزشکی برای درمان این مشکل مراجعه کنید. در قسمت زیر به برخی از این مشکلات می‌پردازیم.

  • بیماری لثه :تمیز کردن صحیح بین دندان های کج می تواند دشوار باشد و همین مسئله باعث رشد باکتری ها می‌شود که تجمع باکتری ها می تواند منجر به پوسیدگی دندان، التهاب لثه (تورم و خونریزی) و در نهایت بیماری لثه شود. در صورت عدم درمان، بیماری لثه می تواند به پریودنتیت تبدیل شود، عفونتی که به استخوان و دندان آسیب می رساند.
  • سایش بیش از حد دندان ها: دندان‌های کج می‌توانند باعث ساییدگی یک یا چند دندان به روی دندان های دیگر در هنگام خوردن یا جویدن غذا شوند. اصطکاک دائمی یک دندان با دندان دیگر می تواند باعث سایش مینای دندان شود که می تواند منجر به ترک، فرسایش یا شکستگی نیز شود. همچنین در این حالت فشار بیشتری بر دندان‌ها، لثه‌ها و عضلات فک وارد می‌شود. که این می تواند منجر به کشیدگی فک، سردرد مزمن و‌ اختلال مفصل گیجگاهی فکی (TMJ) نیز شود.
  • بوی بد دهان: کج شدن دندان ها می‌تواند باعث بوی بد دهان شود که ناشی از باکتری هایی است که در شکاف بین دندان های کج باقی می مانند.
  • جویدن نامناسب: کج شدن دندان ها می تواند جویدن را نیز دشوار کند و منجر به مشکلات گوارشی شود.
  • مشکلات گفتاری: نامرتب بودن و کج شدن دندان ها همچنین می تواند بر نحوه بیان صدا نیز تأثیر بگذارد.
  • کاهش اعتماد بنفس:  کج بودن دندان ها بر ظاهر دندان ها و در نتیجه لبخند افراد تاثیر بسزایی می‌گذارد . همین مسئله باعث کاهش اعتماد بنفس افراد می‌شود. و باعث می‌شود از لبخند زدن و صحبت کردن در موقعیت های اجتماعی دوری کنند.

روش های درمان دندان های کج

وقتی برای معاینه به دندانپزشکی مراجعه می کنید، دهان، دندان ها و فک شما را مورد ارزیابی قرار می‌دهند. و احتمالاً عکس‌برداری با اشعه ایکس، عکس‌هایی از صورت و قالب‌گیری از دندان‌ها می‌گیرند تا تشخیص دهند که چه نوع درمانی لازم است. اشعه ایکس اطلاعاتی در مورد موقعیت دندان ها و ریشه ها و اینکه آیا برخی از دندان ها هنوز از لثه بیرون نیامده اند را نیز ارائه می دهد.

خوشبختانه، روش های درمانی متعددی برای اصلاح دندان های کج و افزایش اعتماد به نفس و لبخند بیمار وجود دارد، که دندانپزشک باتوجه به شرایط بیمار از آنها جهت درمان استفاده می‌کند. در قسمت زیر به برخی از روش های درمان دندان کج می‌پردازیم.

  • تراز کننده ها:مجموعه ای از ترازهای پلاستیکی شفاف هستند که از روی قالب دندان بیمارساخته شده و روی دندان ها قرارمی گیرند تا به تدریج موقعیت آنها را تغییر دهند. این ترازهای سفارشی، شفاف و قابل جابجایی هستند و درمان را برای استفاده از بریس‌های استاندارد نیز راحتر می‌کنند.
  • ارتودنسی: بریس یا ارتودنسی می‌تواند در اصلاح دندان های کج روشی موثر باشد. آنها فشار ثابتی را برای مدت طولانی به فک وارد می کنند و باعث می شوند فک با فشار در جهت خاصی سازگار شود و به مرور زمان به موقعیت مورد نظر حرکت کند. سه نوع بریس شامل: فلزی، سرامیکی و لینگوال موجود است.

روش های درمان دندان های کج

  • روکش های دندان: روکش های دندانی، روکش های محافظی هستند که همرنگ دندان های طبیعی هستند. که از یک لایه بسیار نازک چینی تشکیل شده اند. روشی عالی برای اصلاح دندان‌هایی هستند که از موقعیت خارج شده‌اند. این روش بیشتر بر روی اصلاح ظاهر دندان کج تمرکز دارد. آنها به جلوی دندان درگیر متصل می شوند. و این پروتزها می توانند اصلاحاتی را برای ترازکردن ایجاد کنند. با این حال، اغلب در صورتی که اصلاح جزئی در تراز کردن دندان وجود داشته باشد، از روکش ها استفاده می‌شود.
  • تاج دندان:اگر دندان های شما شکسته یا به شدت پوسیده شده باشند، از روکش های دندانی می‌توان برای تعمیر دندان های آسیب دیده و کج استفاده نمود. هنگامی که هر گونه پوسیدگی دندان آسیب دیده یا شکسته درمان می شود، یک تاج دندان در بالای ساختار طبیعی دندان قرار می گیرد که این باعث می شود دندان های شما به خوبی به نظر برسند.
  • جراحی صاف کردن دندان: نوعی جراحی ارتوگناتیک است که نامرتبی شدید دندان ها را با حرکت دادن استخوان های فک به موقعیت مطلوب تر ترمیم می کند. این جراحی می تواند به رفع مشکلات گفتاری و جویدن که بر سلامت کلی و کیفیت زندگی تأثیر می گذارد کمک کند. انجام جراحی ارتوگناتیک به این معنی نیست که برای صاف کردن دندان های خود به بریس ها یا ترمیم درمانی نیاز ندارید. بلکه یکی از این درمان ها به طور کلی برای تکمیل فرآیند صاف کردن دندان و بازگرداندن لبخند شما ضروری می‌باشد.

راه های جلوگیری از کج شدن دندان ها

می‌توان با رعایت نکاتی از کج شدن دندان ها جلوگیری کرد. در قسمت زیر به برخی از این روش ها اشاره می‌کنیم.

  • مکیدن شست را متوقف کنید: اجتناب از هرگونه فشار غیرعادی بر روی لثه های در حال رشد یکی از بهترین راه ها برای جلوگیری از کج شدن دندان ها می‌باشد. مکیدن شست یا پستانک، فشار دادن زبان، تغذیه بیش از حد  از بطری ، و سایر مشکلات دهانی نوزاد همگی می‌توانند باعث کج شدن دندان‌ها شوند. اگر کودک خود را هر چه زود تر از مکیدن انگشست شست و یا پستانک بگیرید، خطر ابتلا به دندان های کج یا ناهماهنگی نیش او را کاهش می دهید. این به فک آنها اجازه می دهد تا بدون فشار به شکل طبیعی خود رشد کند.
  • رعایت بهداشت دهان و دندان: بهداشت نامناسب دهان و دندان یکی از دلایل احتمالی کج شدن دندان ها می‌باشد. رعایت نکردن منظم بهداشت دهان و دندان مانند: مسواک نزدن، نخ دندان نکشیدن و استفاده نکردن از دهانشویه و غیره می‌تواند باعث تجمع باکتری ها و در نتیجه پوسیدگی دندان ها و التهاب لثه شود. لثه ها و دندان های سالم بیشتر احتمال دارد که به درستی رشد کنند. بنابراین عادات بهداشتی دهان ودندان را هر چه زودتر به فرزندان خود بیاموزید.

راه های جلوگیری از کج شدن دندان ها

  • معاینه منظم: هرشش ماه یکبار حتما جهت معاینه کلی به دندانپزشکی مراجعه کنید تا اگر مشکلی مانند: پوسیدگی دندان، التهاب لثه وغیره وجود دارد هر چه زودتر درمان شود تا باعث کجی دندان و مشکلات بیشتر نشود.
  • از کشدن دندان اجتناب کنید: ازدست دادن دندان می تواند باعث شود که دندان های اطراف شروع به رشد در فضا بوجود آمده کنند و در نتیجه منجر به رشد نادرست دندان های دیگر  و کج شدن آنها شود. اگر کودک شما زودتر از موعد دندان های شیری خود را از دست داد، حتما به دندانپزشکی مراجعه کنید تا درمانی برای آن صورت گیرد.
  • رژیم غذایی مناسب: رژیم غذایی  هم می‌تواند بر سلامت دندان ها تاثیر بگذارد. بنابراین با رعایت رژیم غذایی مناسب از مشکلات و بیماری های دهان و دندان و همچنین کج شدن دندان ها جلوگیری کنید.

در این مقاله سعی کردیم شما را با دلایل، عوارض و درمان کج شدن دندان آشنا سازیم. امیدواریم این مطالب به شما کمک کرده باشد. اگر سوالی از ما دارید در قسمت کامنت ها برایمان ارسال کنید.

 

رژیم غذایی پس از ایمپلنت 

مراقبت بعد از ایمپلنت دندان

دلایل لق شدن دندان می‌تواند متفاوت باشد. اگر دندان های شما آسیب دیده  یا از بین رفته است و همچنین به دنبال لبخندی زیبا هستید ایمپلنت می‌تواند به شما کمک کند. اما باید توجه داشت که مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان تاثیر بسزایی در موفقیت و ماندگاری طولانی مدت آن دارند. در این مقاله قصد داریم تا شما را با مراقبت های بعد از ایمپلنت آشنا سازیم. پس تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندانی

بهداشت دهان و دندان پس از ایمپلنت باید چگونه باشد؟

بهداشت نامناسب دهان و دندان می تواند منجر به شکست ایمپلنت و پروتز شود. رعایت بهداشت دهان و دندان امری ضروری است. و در موفقیت و ماندگاری طولانی مدت آن تاثیر زیادی دارد. شستشو ممکن است لخته خون را از بین ببرد و روند طبیعی بهبودی را مختل کند. بنابراین در 24 ساعت اول پس از جراحی ازشستشو و مسواک زدن خودداری کنید. همچنین از تف کردن هم پرهیز کنید. در روزهای بعدی می‌توانید دندان های خود را مسواک بزنید ولی ازمسواک زدن محل جراحی خودداری کنید. بعد از یک هفته می‌توانید محل جراحی را با ملایمت مسواک بزنید.

همچنین می‌توانید با استفاده از آب نمک گرم دهان خود را شستشو دهید. اگر دندانپزشک محلولی یا دهانشویه ای برای شما تجویز کرده است، طبق دستور از آن استفاده کنید. ایمپلنت ها باید دو بار در روز با استفاده از برس و نخ دندان یا برس بین دندانی تمیز و بدون پلاک نگه داشته شوند.در برخی موارد، دندانپزشک شما ممکن است برای کمک به حفظ سلامت مطلوب ایمپلنت، ابزارهای تمیزکننده تخصصی مانند برس های بین دندانی و نخ دندان مخصوصی را پیشنهاد کند.موفقیت جراحی دهان به تمیز نگه داشتن دهان تا حد امکان بستگی دارد. سه یا چهار بار در روز دهان خود را با دهانشویه شستشو دهید. این کار به بهبود زخم کمک می کند.

فرآیند مسواک زدن، نخ دندان کشیدن و شستشو باید حداقل دو بار در روز، هر صبح و شب انجام شود تا از تجمع پلاک، باکتری یا جرم در اطراف ایمپلنت یا ترمیم اطمینان حاصل شود.

بهداشت دهان و دندان پس از ایمپلنت باید چگونه باشد؟

رژیم غذایی پس از ایمپلنت

در 24 ساعت اول پس از جراحی، از خوردن غذاها و نوشیدنی های داغ خودداری کنید همچنین از مکیدن نی هم خودداری کنید.  زمانی که بی حسی از بین رفت شروع به خوردن غذاهای نرم مانند: برنج ، پوره سیب زمینی ، سوپ و غیره کنید و از جویدن غذاهای سفت در ناحیه جراحی خودداری کنید. لازم به ذکر است که مشاوره با یک متخصص ایمپلنت در تهران می‌تواند در این راستا بسیار کمک کننده باشد.

همانطور که در قسمت بالا هم گفتیم مراقبت های بعد از ایمپلنت بسیار مهم می‌باشد و در نتیجه ایمپلنت بسیار تاثیرگذار می‌باشند. با مراقبت های خانگی مناسب می توانید سلامت و ماندگاری دندان های جدید خود را افزایش دهید.

در قسمت زیر به برخی از این مراقبت ها می‌پردازیم.

  • در چند روز اول پس از جراحی، از انجام ورزش های سنگین مانند دویدن و همچنین فعالیت های سنگین مانند: بلند کردن اجسام سنگین و خم شدن خودداری کنید.
  • سعی کنید ناحیه مورد نظر را با زبان یا انگشتان خود ضربه نزنید.
  • به مدت دو هفته پس از جراحی از مصرف الکل و دخانیات خودداری کنید زیرا باعث اختلال در تشکیل لخته خون سالم می‌شوند و احتمال عوارضی مانند بهبودی طولانی مدت، شکستگی زخم و عفونت های بعد از عمل را افزایش می‌دهند.
  • اگر دندان مصنوعی دارید که ناحیه جراحی را می پوشاند، لطفاً در هفته اول تا حد امکان کمتر از آن استفاده کنید تا از محل جراحی در طول دوره بهبودی محافظت شود.
  • معمولا برای کاهش درد و ناراحتی پزشک برای شما آنتی بیوتیک تجویز می‌کند، لطفا طبق دستورالعمل پزشک مصرف کنید و دوره را تمام کنید. اگر به نظر می رسد که به دارو حساسیت و حالت تهوع دارید، دارو را قطع کنید و به پزشک خود اطلاع دهید.
  • اگر عمل سینوس لیفت انجام داده اید یا در دندان های پشتی بالایی خود ایمپلنت گذاشته اید، لطفاً تا دو هفته پس از جراحی از باد کردن بینی خودداری کنید. لطفا تا دو هفته پس از جراحی از هواپیما و شنا کردن خودداری کنید و سعی کنید به جای بینی از طریق دهان عطسه کنید.
  • از کمپرس یخ برای کاهش تورم و کبودی در قسمت بیرونی صورت که ایمپلنت قرار داده شده است استفاده کنید.
  • خونریزی بعد از کاشت ایمپلنت طبیعی است و ممکن است چند ساعت طول بکشد. اگر پروتز متحرک دارید، گاز استریل را در ناحیه مورد نظر قرار دهید و آن را گاز بگیرید. اگر خونریزی فعال وجود نداشت، می‌توانید گاز استریل را از دهان خود خارج کنید.
  • اگر اباتمنت روی ایمپلنت قرار داده شده باشد، ممکن است شل شود، زیرا طراحی دقیقی ندارد بنابراین نگران نباشید، زیرا قرار است برای ترمیم خارج شود. احتمالاً ایمپلنت شما شل نشده است. به جراح خود اطلاع دهید که در صورت لزوم جراح آن را دوباره سفت خواهد کرد.
  • آناتومی ایمپلنت شبیه به دندان واقعی نیست. مخاط (بافت نرم) اطراف ایمپلنت در هر دو طرف زبان و گونه باید هفته ای یک بار با دو انگشت ماساژ داده شود. این حرکت فلاشینگ، فشار ایجاد می کند و به کاهش تجمع باکتری مزمن در ناحیه ایمپلنت و حفظ بافت نرم کمک می کند.

رژیم غذایی پس از ایمپلنت 

چرا مراقبت از ایمپلنت های دندانی مهم است؟

مراقبت روزانه از ایمپلنت های دندانی بسیار شبیه به مراقبت از دندان های طبیعی می‌باشد. بسیار مهم است که در این مدت یعنی پس از جراحی ایمپلنت مراقبت های بهداشت دهان و دندان رعایت شود تا از بیماری های اطراف ایمپلنت جلوگیری شود و طول عمرایمپلنت نیزافزایش یابد.

بیماری پری ایمپلنت چیست؟

موکوزیت اطراف ایمپلنت، به معنای التهاب در لثه های اطراف ایمپلنت می‌باشد. پلاک باید به طور منظم برداشته شود، در غیر این صورت می تواند به خصوص در امتداد خط لثه ایجاد شود و باعث قرمزی و تورم شود. اگر پلاک برداشته نشود، به جرم تبدیل می شود. به مرور زمان ممکن است پری ایمپلنتیت رخ دهد، به این معنی که استخوان اطراف ایمپلنت شروع به شکستن می کند و ایمپلنت به تدریج چسبندگی خود را از دست می دهد.

مناطق مهم ایمپلنت برای تمیز کردن

در قسمت زیربه مناطقی ازایمپلنت که تمیز کردن آنها مهمتراز سایر نقاط است می‌پردازیم.

  • دندانی که از ایمپلنت پشتیبانی می کند، در بالا و پایین خط لثه
  • بین دندان های کناری

چرا ایمپلنت به ترمیم سالانه نیاز دارد؟

ایمپلنت نیاز به ترمیم سالانه توسط دندانپزشک دارد. که شامل تمیز کردن ناحیه ایمپلنت، ارزیابی رادیوگرافی، و گاهی سفت کردن یا تغییردر قسمت‌های سیستم ایمپلنت می‌باشد. درصورت لق شدن تاج وپروتز در اسرع وقت به دندانپزشک خود مراجعه کنید. علاوه بر این، ایمپلنت ها حرکت نمی کنند، اما دندان ها حرکت می کنند. بنابراین بایت باید مورد ارزیابی قرار گیرد، زیرا فشار بیش از حد ایمپلنت (نیش زدن بیش از حد روی ایمپلنت) می تواند منجر به شکست ایمپلنت یا ترمیم شود.

چرا مراقبت از ایمپلنت های دندانی مهم است؟

بعد از کاشت ایمپلنت هر چند وقت یک بار باید به دندانپزشکی مراجعه کنیم؟

مراجعه منظم به دندانپزشکی و معاینه و بررسی ها این تضمین را می‌دهد که ایمپلنت ها، تاج ها و پل ها را به سالم ترین روش ممکن برای اطمینان ازموفقیت طولانی مدت نگهداری می کنید. در چند ماه اول پس از جراحی، دندانپزشک ممکن است از شما بخواهد که بیشتر مورد معاینه قرار بگیرید. با این حال، هنگامی که پزشک ازدرمان شما که طبق برنامه انجام می شود راضی باشد، دیگر نیازی به مراجعه نیست. مراقبت ازایمپلنت هم مشابه با دندان طبیعی خواهد بود.

خطرات و عوارض ایمپلنت دندان

خوشبختانه خطرات مرتبط با ایمپلنت دندان بسیار نادر است و بعید است که شما با مشکلات ایمپلنت دندان مواجه شوید، اما هر جراحی خطرات و عوارضی دارد. عوارض ایمپلنت عبارتند از:

  • خونریزی خفیف بعد از کاشت ایمپلنت دندان بسیار شایع است.
  • درد
  • تب
  • تورم معمولاً 2 تا 3 روز پس از کاشت ایمپلنت دندان به حداکثر میزان خود می رسد.تورم معمولا در اطراف دهان، فک ها، گونه ها و زیرچشم ها ایجاد می‌شود. با استفاده از کمپرس یخ روی این نواحی می‌توان تورم را کاهش داد.
  • کبودی و تغییر رنگ
  • تنگی فک یا باز شدن بسختی دهان
  • سرگیجه یا سبکی سر بر اثرداروهای بی حسی ممکن است ایجاد شود. بنابریان در 24 ساعت اول پس از جراحی از رانندگی کردن خودداری کنید.

البته این مشکلات به مرور زمان کمتر می‌شوند. ولی اگر این عوارض تا بعد از یک هفته همچنان ادامه داشتند به پزشک خود اطلاع دهید.

در این مقاله سعی داشتیم تا شما را با مراقبت های پس از جراحی ایمپلنت که ساده ولی مهم هستند آشنا کنیم. امیدواریم این مطالب به شما کمک کرده باشد. اگر سوالی در رابطه با ایمپلنت از ما دارید لطفا در قسمت کامنت ها برایمان ارسال کنید.

 

دندانپزشکی شبانه روزی در نواب

بهترین دندانپزشکی شبانه روزی در تهران

کلینیک دندانپزشکی فربد به منظور ارتقا درمان های دهان و دندان و بالا بردن کیفیت …