علل پس زدن ایمپلنت دندان

علل پس زدن ایمپلنت دندان

ممکن است هر کسی بنا به دلایل مختلف یکی یا تعدادی از دندانهایش را از دست بدهد. برای جایگزینی دندانهای از دست رفته راههای مختلفی ابداع گردیده است. راههایی همچون دندان مصنوعی، کاشت ایمپلنت و سایر راههای دیگر. کاشت ایمپلنت یکی از بهترین و پر طرفدارترین راهها برای جایگزینی دندان می باشد. درصد موفقیت این درمان تقریبا 96 درصد می باشد. 4 درصد از افرادی که این درمان را انتخاب نموده اند، بنا به دلایلی دچار پس زدن ایمپلنت شده اند. در این مطلب راجع به علل پس زدن ایمپلنت توضیحاتی را ارائه می دهیم.

ایمپلنت

ایمپلنت های دندانی پیچ هایی از جنس فلز سازگار با بدن هستند. این پیچ ها با روش جراحی لثه در داخل استخوان جای داده می شوند. وقتی این پیچ ها در جای خود قرار گرفتند به دندانپزشک این امکان را می دهند تا با استفاده از پروتز های دندانی روکش ایمپلنت را بر روی آن ها قرار دهند

بهتر است بدانید که امروزه درمان ایمپلنت دندان در کلینیک دندانپزشکی فربد  ، روبرو شدن با مشکلات بی دندانی را بسیار آسان کرده است. از دست دادن یک یا چند دندان، مشکلی است که برای بسیاری از افراد سخت و حتی غیرقابل تحمل است، اما به دلایل متعدد احتمال روبرو شدن با عارضه  بی دندانی وجود دارد که ایمپلنت دندان یکی از بهترین روش های جایگزینی دندان های از دست رفته در کلینیک دندانپزشکی فربد می باشد.

پس زدن ایمپلنت دلایل مختلفی دارد

همانگونه که در مقدمه گفته شد حدود 4 درصد از افرادی که درمان ایمپلنت را انتخاب نموده اند با شکست این درمان مواجه شده اند. دلایل مختلفی برای این مشکل میتوان عنوان نمود. از شرایط بدنی بیمار تا شرایط جانبی در حین کاشت ایمپلنت. در ادامه با برخی از مهمترین علل پس زدن ایمپلنت در افراد آشنا می شوید.

  • بیماری های خاص و خود ایمنی

    بیماریهای خاص یکی از مواردی است که در ماههای ابتدایی کاشت ایمپلنت موجب شکست درمان می گردند. در افرادی که بیماری هایی چون دیابت ، بیماریهای خود ایمنی همچون ام اس و آرتروز دارند احتمال جوش خوردن ایمپلنت و استخوان فک خیلی کم است.

  • داروهای بیس فوسفونیت

    افرادی که به پوکی استخوان مبتلا می باشند باید از این داروها استفاده نمایند. این داروها رشد استخوان را به تاخیر می اندازند و  در جوش خوردن استخوان فک و ایمپلنت مشکل ایجاد می کند.

  • گردش خون ضعیف

    مصرف برخی داروها ممکن است گردش خون را ضعیف نماید. علاوه بر این داروها کارهای مضری همچون سیگار کشیدن نیز موجب گردش خون ضعیف میگردند. این مسئله موجب این می شود که احتمال پس زدن ایمپلنت بالا برود. 

  • فشار بیش از حد

    تا جوش خودن کامل ایمپلنت، در حین جویدن نباید فشار زیادی به آن وارد گردد. فشار زیاد باعث شکست این درمان می گردد. علاوه بر جویدن ، دندان قروچه هم فشار زیادی به آن وارد میکند.

  • آلرژی

    برخی از افراد دچار آلرژی نسبت به فلزات می باشند. از آنجایی که ایمپلنت از فلز ساخته می شود این افراد احتمالا دچار شکست درمان می گردند.

  • جایگزینی اشتباه ایمپلنت

    ممکن است در حین کاشت، پزشک ایمپلنت را با زاویه نا صحیح جایگزینی کند. این کار موجب شل شدن و یا شکستن ایمپلنت بعد از مدتی می گردد.

  • کیفیت استخوان فک

    کیفیت و تراکم استخوان تاثیر بسیار مهمی در موفقیت این درمان دارد. اگر استخوان فک بحدی قوی نباشد که اطراف پایه ایمپلنت را محاصره کند، پس از مدتی ایمپلنت شل می گردد.

  • التهاب وعفونت

    عفونت و التهاب از جمله بیماریهایی می باشند که لثه را ضعیف می کنند. اگر لثه ضعیف گردد، با فشاری کم، ایمپلنت لق شده و اصطلاحا فرد دچار پس زدن ایمپلنت دندان می گردد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]