دندانپزشکی کودکان – سیلنت

دندانپزشکی کودکان - سیلنت

یکی از مهمترین رشته های دندانپزشکی که در آینده فرد نقش دارد، دندانپزشکی کودکان می باشد. بسیاری از افراد در سنین نوجوانی دندانهای دائمی خود را از دست می دهند و این مشکل ریشه در دوران کودکی فرد دارد. در این مطلب قصد داریم درباره یکی از خدماتی که در دندانپزشکی اطفال در کلینیک دندانپزشکی فربد انجام می گردد یعنی فیشور سیلنت  صحبت نماییم.

سیلنت چیست؟

سیلنت ها از مواد پلاستیكی بی رنگ و یا به رنگ سفید ساخته شده اند و برای محافظت سطوح دندانهایی كه دارای شیارهای عمیق و منافذ می باشند، بخصوص برای سطح جونده دندانهای خلفی كه بیشترین پوسیدگیها در آنها یافت می شوند، بكار می روند. بعبارت دیگر سیلانت ها از پوسیدگی دندان جلوگیری می كنند.

نحوه عمل كردن سیلانت

فرزند شما، حتی اگر بسیار با دقت مسواك زده و به دندانها نخ بكشد مشكل بتواند عمق شیارها و منافذ دندانی را كاملاً تمیز نماید. در این شیارها مانده های غذا تخمیر شده و میكروبها تكثیر می یابند و ایجاد پوسیدگی می كنند. سیلانت ها شیارها و منافذ سطوح دندانها را مهر و موم نموده و ریسك و استعداد ایجاد پوسیدگی را كاهش می دهند. این عمل را می توان به دوغاب نمودن موزائیك و كاشی ها توسط بناها بمنظور پر كردن فاصله بین آنها تشبیه نمود.

ماندگاری سیلانت

تحقیقات نشان داده كه سیلانتها می توانند سالیان متمادی دوام بیاورند. بنابراین كودك شما سالهای زیادی از پوسیدگی دندانی محافظت می گردد. اگر فرزند شما بهداشت دهان خوبی داشته باشد. و از نظر جویدن نیز مشكل خاصی نداشته باشد. سیلانتها دوام زیادی خواهند داشت. دندانپزشك با معاینات منظم آنهایی را كه از بین رفته.  یا به آنها آسیب وارد شده. مجدداً ترمیم می نماید.

جهت رزرو نوبت کلینیک دندانپزشکی در نواب با ما تماس بگیرید 02155170512

 نحوهٔ درمان

كاربرد عملی سیلنت ها بسیار سریع و راحت بوده.  در یك جلسه انجام می شود. دندانپزشك در ابتدا دندانها را تمیز، و با موادی آماده نموده . سپس خشك می كند. و نهایتاً به آنها سیلانت زده و با نور سخت می كند.

 هزینه سیلانت تراپی

طرز درمان طوری است كه خیلی راحت می توان از عهدهٔ آن برآمد. باید توجه داشت كه اینكار از پوسیدگی دندان و بالتبع از هزینه زیاد پركردن آنها جلوگیری كرده و در قیاس با پركردن دندانهای پوسیده، هزینه آن بسیار كمتر است.

به كدام دندانها باید سیلانت زده شود؟

دندانهایی كه بیشترین ریسك پوسیدگی را دارند باید سیلانت زده شود. بنابراین، دندانهای آسیای بزرگ اول دائمی كه در سن ۶ سالگی به دهان رویش می یابند.  دندانهای آسیای بزرگ دوم كه در ۱۲ سالگی در دهان ظاهر می گردند نیز باید سیلنت زده شوند. علاوه بر اینها دندانهایی كه دارای شیارها و حفرات عمیق و زیاد بوده به سودشان می باشد كه سیلانت زده شوند.

نیاز به مسواک و نخ دندان بعد از سیلنت تراپی

سیلنت ها جزئی از یك طرح و نقشه در جهت مبارزه با پوسیدگی دندان می باشند. بنابراین، استفاده از نخ و مسواك و معاینات منظم دندانپزشكی هنوز برای داشتن لبخندی سالم، زیبا و پر نشاط یك اصل بشمار می آید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]